1-5 dages levering
Fri fragt ved køb over 2000,-
Kategorier
Nyhedsbrev
Facebook anmeldelser
Der er 7 varer.

 

Stort udvalg af frugttræer i høj kvalitet

 

Hos Duelunds Planter finder du et stort udvalg af frugttræer. Vores planteskole ligger i Fårvang, men vi har også kunder i bl.a. Ans, Hammel, Silkeborg, Bjerringbro. Vi sælger frugttræer i hele Danmark med 1-2 dages levering. Når man køber frugtræer, skal man være opmærksom på, at frugttræer kræver bestøvere.


Hvornår planter man frugttræer?

Frugttræerne plantes med podestedet i jordoverfladen, og det er meget vigtigt, at der ikke gror græs omkring træet i en diameter på 1 meter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Som ved andre plantninger løsner man jorden godt i bunden af plantehullet, sørger for at rodklumpen er fugtig.
Er frugttræet udsat for en del blæst, vil det være en god ide at anvende en opbindingsstolpe, Desuden skal man være opmærksom på, at frugttræer let kan ødelægges af gnav af harer eller beskadiges af andre dyr.

Frugttræer skal have kalk og almindelig havegødning 1 gang om året, gødningen giver man i marts måned. Æbletræer og pæretræer beskærer man i februar måned. Man laver udtynding på den måde, at man fjerner de grene, der vokser mod hinanden. Kirsebærtræ, blommetræ og valnøddetræ beskærer man om efteråret i oktober måned.

Kontakt os for mere information

Ønsker du mere information om store eller små træer til haven, så er du mere end velkommen til at kontakte os på e-mail: duelund@duelundsplanteskole.dk eller på telefon: 86 87 16 25.

Underkategorier